Hotel

Uw verblijf is mogelijk op basis van logies met ontbijt of half-pension. Het geserveerde half-pension diner bestaat uit drie gangen.

Indien mogelijk, houden wij rekening met uw dieet, bijvoorbeeld glutenvrij of vegetarisch.

Onze kamers

 

Drenthe kent een sterke aantrekkingskracht. Even helemaal weg uit de drukte, een gevoel van pure ontspanning en de wetenschap dat u helemaal niets hoeft.

Die mogelijkheid bieden wij u in ons drie-sterren-hotel ‘t Wapen van Exloo. Gelegen in het prachtige boerendorp dat is omringd door uitgestrekte bossen, oud boerenland, vennen en heidevelden.

Daar vindt u ons familiehotel, waar de gast zich kan laven aan een gemoedelijke, huiselijke sfeer, authentieke gastvrijheid en persoonlijke aandacht.

Voorzieningen

 

13 tweepersoonskamers en 6 éénpersoonskamers.

Alle kamers zijn voorzien van een balkon met zitje, sanitair (douche, wastafel en toilet), tv, airco, koelkastje, waterkoker, draadloos internet en een gezellige zithoek.

Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Eigen, ruime parkeergelegenheid.

Een knusse zithoek met houtkachel.

Een sfeervol terras.

Afsluitbare fietsenberging, met gratis oplaadpunten voor de elektrische fietsen.

En dan…

Is het – na een dag vol indrukken – thuiskomen in ‘t Wapen van Exloo, waar u in een ongedwongen sfeer kunt nagenieten van een prachtige dag en plannen kunt maken voor de dag van morgen.

En voordat u gaat slapen, kijkt u dan eens naar boven naar de betoverende sterrenhemel. Wie weet ontwaart u de Grote of de Kleine Beer wel…

 

Over Ons

't Wapen van Exloo, een gezellig familiehotel gelegen tussen verschillende soorten bossen en vennetjes tot heide en stuifzand,  op de indrukwekkende Drentse Hondsrug.

Reserveren voor het restaurant kan alleen telefonisch op 0591-549946

Tijdens drukke dagen werken wij met een verkleinde dinerkaart!verkleinde dinerkaart

Neem contact op met

't Wapen van Exloo

Hoofdstraat 8
7875 AC Exloo
+31 (0)591 - 54 99 46
info@wapenvanexloo.nl

Van november tot 1 april geopend van: 15:00 tot 20:00

Woensdag en donderdag gesloten! ( voor groepen vanaf 10 personen zijn wij na overleg geopend)

Zaal nodig?

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van zaalruimte voor bijvoorbeeld bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, party's, etc..

Uiteraard met uitstekende catering en prima faciliteiten!