( Woensdag gesloten)

 

Voorgerechten

Mosterdsoep                         € 3,50
Topping voor in de mosterdsoep: gerookte zalm, gebakken spekjes of droge worst € 0,50
Wissel soep                           € 3,50
Carpaccio                              € 7,50
Gerookte zalm                       € 8,50
Triple Dip                               € 6,50
( 10 warme broodjes met kruidenboter, aioli en tomatensalsa)

 

 Vaste Afhaalmenu’s   € 13,50

Boerenschnitzel ( schnitzel met gebakken uien, champignons en spekjes)
Spareribs en knoflooksaus
Varkenshaasmedallions met champignonroomsaus
Flanksteak met pepersaus
Zalm en papillotte ( zalm in folie gegaard)
Spinaziequiche met feta

Wissel afhaalmenu’s  € 13,50

Zeeduivel met citroensaus

Kip Dijon: kippedijtjes in mosterdsaus

Onze afhaalmenu’s worden begeleid met: groenten van de dag,
rauwkostsalade, mayonaise en naar keuze patat of gebakken aardappeltjes

 

Bankhap ( vr-za-zo) € 10,00

 

 

Aspergemenu’s 2021 € 16,50

Asperges met beenham

Asperges met zalm

Asperges  met lamskoteletjes

Asperge fritatta

Het aspergemenu komt met:

salade, mayonaise en friet van gebakken aardappeltjes

 

Deugewel menu’s € 5,50

Frikandel met patat en appelmoes
Kipnuggets met patat en appelmoes
Kroket met patat en appelmoes
Nacho bites met patat en appelmoes

Natafelen  € 6,25

Mont Blanc: Vanille ijs met Drents Kaatje en slagroom
Exloër brink: Vanille ijs met Drents Kaatje, boerenjongens en slagroom
Gezouten karamel: Gezouten karamelijs, brownie, toffeesaus, karamelblokjes en slagroom
Candy Bowl: Vanille ijs, salted caramel ijs, candy, chocoladesaus en slagroom

 

 

Afhalen tussen 17:00 en 20:00

( woe gesloten)

 

Telefonisch bestellen: 0591-549946