Voorgerechten
Mosterdsoep € 3,50
Topping voor in de mosterdsoep: gerookte zalm, gebakken spekjes of droge worst a € 0,50
Wissel soep € 3,50
Carpaccio € 7,50
Gerookte zalm € 8,50
Triple Dip € 6,50
( 10 warme broodvingers met kruidenboter, aioli en tomatensalsa)
Vaste Afhaalmenu’s € 13,50
Boerenschnitzel ( schnitzel met gebakken uien, champignons en spekjes)
Spareribs met knoflooksaus
Varkenshaasmedallions met champignonroomsaus
Flanksteak met pepersaus
Zalm en papillot ( zalm in folie gegaard)
Spinaziequiche met feta
Wissel afhaalmenu’s € 13,50
Kip dijon
Heekfilet met tomaten salsa
Onze afhaalmenu’s worden begeleid met: groenten van de dag,
rauwkostsalade, mayonaise en naar keuze patat of gebakken aardappeltjes
3 gangen keuze menu € 21,50
-
Carpaccio
-
Wienerschnitzel of Zalm met mango, ananas en kokos
-
After eight dessert
De Bankhap € 10,00
Maaltijdsalade gerookte zalm
Varkenshaassaté met friet, mayonaise en salade
(Vrijdags, zaterdags en zondags)
Deugewel menu’s € 5,50
Patat en appelmoes met:
Kipnuggets
Frikandel
Kroket
Mini Flammenkuchen tortilla’s
Natafelen € 6,25
Roodfruit ijsmacaron
Triple sorbet ijs
Salted caramel
Candy Bowl
Iedere dag afhalen tussen 17:00 en 20:00
3 gangen afhaal kerstkeuze buffet € 35,50 per persoon
vanaf 2 personen
Voorgerechtenmelange:
Bestaande uit:
Broodvingers wit/bruin met kruidenboter, tomatensalsa en aïoli
rundvleessalade, carpaccio, gerookte zalm
ham met meloen en Hollandse garnalen
Kies zelf (per 2 personen) 3 van onderstaande hoofdgerechten:
Knoflook gamba’s
Spareribs met knoflooksaus
Varkenshaas Caprese: Varkenshaas met groene pesto, mozarella en pijnboompitjes
Boerenfilet: Gegratineerde filetreepjes met groenten afgeblust met ketjap
Exotische zalm: Zalm met ananas, mango en kokos
Beef Wellington: Biefstuk met kruiden, champignons en uien in bladerdeeg
Dijon dijtjes: Kippedijtjes in mosterdsaus met prei
Grand dessert:
Bestaande uit:
Panna Cotta, hazelnootcrunch, chocolademousse
Roodfruit ijs- macaron, vanille-ijs en bonbons
Koud af te halen ( met beschrijving) tussen 14:00 en 16:30
Warm af te halen tussen 16:30 en 19:00