Afhaal menu

Afhaalmenu’s 

Vooraf:

Mosterdsoep en/of wisselsoep                                   € 4,50
in de soep: spekjes, droge worst of gerookte zalm    € 0,50
Carpaccio                                                                   € 8,50
Gerookte zalm                                                            € 8,50
Triple dip ( 10 broodvingers met 3 smeersels)           € 6,50

Hoofdgerechten € 14,50

Spareribs (  met knoflooksaus)
Boerenschnitzel ( schnitzel met gebakken champignons, uien en spekjes)
Varkenshaas medallions met champignonnenroomsaus
Biefstukpuntjes pepersaus
Zalm en papillot ( zalm in folie gegaard)
Zeebaarsfilet met gegrilde groenten
Spinaziequiche met feta

Bij de hoofdgerechten krijgt u salade, mayonaise, warme groenten en gebakken aardappeltjes of friet

Deugewel menu’s € 5,50

Patat en appelmoes met: kroket of kipkrokantjes of frikandel

Natafelen € 6,25

Drents kaatje: Vanille ijs met Drentse advocaat en slagroom
Exloër Brink: Vanille ijs met Drentse advocaat, boerenjongens en slagroom
Candy Bowl: Vanille ijs, salted caramel ijs, chocoladesaus, candy en slagroom
Caramellito: Vanile ijs, salted caramel ijs, noten, butterscotch, toffeesaus en slagroom

 

Wisselmenu’s € 14,50

Varkenshaas met brie en groene pesto

Runderstoofpot

Bankhappen € 11,00 (vr,za,zo)